søndag 10. juni 2007

Visjoner for Arna

Det er mindre enn 3 måneder til årets kommunevalg. Bergensere fra 8 bydeler skal stemme inn sine tillitsvalgte for en 4 års jobb. Det er et viktig valg. Det er tut og kjør vs føre var prinsippet. Det er nåtid vs fremtid. Det er egoisme vs solidaritet.

Noen vil kanskje mene at det var en vel dramatisk intro. Men det er et viktig valg. Bergen står overfor en rekke utfordringer som krever visjonære og innsatsvillige politikere. Bergen KrF har valgt et mannskap med stor variasjon, masse erfaring og god spredning når det gjelder bosted. Førstekandidaten, Filip Rygg er "bare" 23 år, men sammen med et sterkt team er KrF rustet for kamp, ikke bare i valgkampen, men for Bergen de neste 4 årene.

Miljøutfordringene skal løses. Bergen skal bli Norges beste by for barn og unge. De eldre skal få en bedre alderdom. Og, trafikk-kaos og køer skal bli historie. Vi har visjoner, store visjoner for Bergen og for Arna. Alle visjonene kan og skal realiseres.

Filip Rygg flytter nå til Arna. Han trenger din hjelp for å løfte visjonene i Bergen bystyre. Han trenger også dine innspill.

2 kommentarer:

JarleS sa...

til Filip. på tide med publisering av www.mittArna.no ?

Anonym sa...

Hva er poenget med domene når ingen vet at siden eksisterer?